Mijn Services

Apk - keuringen

APK-keuringen in eigen werkplaats met de nieuwste testapparatuur

Snel en goed uw auto gekeurd.

U mag uw auto al laten keuren vanaf 2 maanden voordat uw huidige APK afloopt, u behoud dan de huidige afloopdatum maar dan 1 of 2 jaar verder natuurlijk (afhankelijk van type en bouwjaar).

TIP: CONTROLEER VAN TEVOREN ZELF UW VERLICHTING OF ER GEEN LAMPJES DEFECT ZIJN.


Onderhoud

Voor al het onderhoud aan uw auto bent u bij mij van harte welkom. Ik kan uw auto onderhouden volgens fabrieksspecificaties .


Reparaties

Voor bijna al uw reparaties aan uw auto kan ik u helpen. mocht het zo zijn dat ik niet het juiste gereedschap heb voor een reparatie kan ik u wellicht toch helpen met een juiste doorverwijzing naar een collega.


Wielen en bandenservice

Voor al uw banden en/of wielen kan ik u van dienst zijn met uiterst scherpe prijzen. Ook voor het wisselen van uw zomer- of winterbanden of -wielen bent u van harte welkom tegen een scherp tarief, informeert u eens naar onze tarieven en evt. acties.


Aircoservice

Met mijn aircoapparaat kan ik uw auto-aircosysteem onderhouden en voorzien van de juiste hoeveelheid koelmiddel en olie.

Ook hier geldt zeker dat tijdig onderhoud dure reparaties kan voorkomen.

Iedere airco verliest druk in de loop van de tijd, laat uw systeem tijdig bijvullen zodat deze goed blijft werken zowel voor de zomer maar zeker ook in de winter om de condens weg te halen!